Grupy zorganizowane

Serdecznie zapraszamy na pokazy tworzenia naszych słodyczy wycieczki szkolne, przedszkolne oraz grupy zorganizowane lub turystyczne. W czasie pokazów objaśniamy proces produkcyjny od momentu wylania masy karmelowej na kamienny blat, aż do momentu powstania gotowego produktu. Wszyscy uczestnicy nie tylko maja możliwość obserwowania jak powstają nasze słodycze, ale mogą również spróbować swoich sił i wykonać własnego lizaka.

Proponujemy pięć wariantów:

  • I opcja - Pokaz produkcji słodyczy - degustacja ciepłego cukierka, mały lizak + paczka cukierków 50g - 10zł.
    Czas trwania: 20-40minut.

  • II opcja - Warsztaty z robieniem lizaków - bezpłatny pokaz produkcji, degustacja ciepłego cukierka, wykonanie własnego lizaka  + gratis mały lizak - 11zł.
    Czas trwania: 20-45minut.

  • III opcja - Warsztaty z robieniem lizaków - bezpłatny pokaz produkcji, degustacja ciepłego cukierka, wykonanie własnego lizaka + gratis rożek cukierków 100g - 16zł.
    Czas trwania: 20-45minut.

  • IV opcja - Warsztaty z robieniem lizaków - bezpłatny pokaz produkcji, degustacja ciepłego cukierka, wykonanie 2 własnych lizaków - 16zł.
    Czas trwania: 20-45minut.

  • NOWOŚĆ - V opcja - Warsztaty specjalne z robieniem lizaków - bezpłatny pokaz produkcji słodyczy, degustacja ciepłego cukierka, wykonanie lizaka (do wyboru okrągły, serduszko lub świderek) + gratis mały lizak - 15zł.
    Czas trwania: 20-60minut.

Grupa zorganizowana to grupa licząca co najmniej 10 osób.

Podane ceny dotyczą jednej osoby. Najchętniej gościmy grupy od 15-30. Jeden opiekun na 10 dzieci bezpłatnie. W przypadku większych grup istnieje możliwość podzielić grupę na dwie tury co godzinę.

Prosimy o wcześniejsze rezerwowanie terminów i godzin pokazów telefoniczne (52 344 43 12) lub przez e-mail:  Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript..  Umawiamy się od 8.00 do 19.00. Grupa zorganizowana to grupa licząca co najmniej 10 osób.

Prosimy o punktualne przybycie. Masę karmelową gotujemy, a nie podgrzewamy! Po ugotowaniu masę trzeba wylać i  nie można zatrzymać  procesu zastygania. Warsztaty rozpoczynamy o umówionej godzinie i warto  być punktualnie by zobaczyć wszystko od początku.

Grupy zorganizowane
Grupy zorganizowane
Grupy zorganizowane
Grupy zorganizowane

Serdecznie zapraszamy na pokazy tworzenia naszych słodyczy, grupy zorganizowane, wycieczki szkolne, klientów indywidualnych i nie tylko

Godziny otwarcia

codziennie
od 10:00 do 18:00

Znajdź nas

O nas

Karmelowa Kraina to manufaktury słodyczy gdzie produkowane są cukierki oraz lizaki. To miejsca, gdzie słodycze wytwarzane są w 100% ręcznie...
czytaj więcej...